Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi
II. Gastronomi Turizmi Kongresi

Konular

Kongre Konuları

Gastronomi ve Destinasyon Pazarlaması

Gastronomi ve Etkinlikler

Gastronomi Ve Tüketici Davranışı

Gastronomi Ve Gıda Güvenliği

Gastronomi Ve Etik

Gastronomi Ve İnovasyon

Bölgesel Gastronomi Çalışmaları

Gastronomi ve Ekonomi

Gastronomi ve Kültür

Gastronomi ve Tarih (Arkeoloji)

Gastronomi Ve Turizm İşletmelerindeki Uygulamalar

Gastronomi ve Seyahat Acentaları

Gastronomi ve Tur Rehberliği

Gastronomi ile İlgili Çeşitli Akımlar (Slow food, Moleküler Gastronomi, Füzyon Mutfak Uygulamaları)

Gastronomide Yeni Eğilimler

Çanakkale Gastronomisine Yönelik Çalışmalar

Gastronomi ile İlgili Diğer Konular